„Irodaház üzemeltetőként alaposan meglepődtem, amikor hiába vártam az ablaktisztításra megrendelt ipari alpinistákat, a határidő pedig szorított. Ebből kirúgás is lehet gondoltam…”

„Próbáltam elérni az alpinisták vezetőjét telefonon, de ez rossz ötletnek bizonyult! Csak az idő telt, és én egyre idegesebb lettem. Soha nem gondoltam volna, hogyha megbeszélünk valamit, akkor az nem úgy lesz… Elbukott irodabérlők a rosszul választott alpinisták miatt! Csak ez járt e fejemben.”

Ugye ismerős a történet?

Önnek is eszébe jutott már, hogy a megrendelt alpinisták nem jönnek el a megbeszélt időpontban, vagy az ablakmosás nem elkészül-e időre?

 

Idézze fel, mikor görcsbe rándult a gyomra, hogy most mi lesz! Hogyan magyarázza majd meg ezt a főnökének?

Gondoljon arra, hogy nem kell idegeskednie, és nyugodt lehet a munka elkészül időben, és megfelelő minőségben.

6 éve foglalkozunk alpinista ablaktisztítással. Középületek, irodaházak foltmentes ablaktisztítása, magasan elhelyezkedő üveg felületek, elő tetők beüvegezése, szigetelése, cseréje, ez a fő profilunk!

 

Akit kínálunk:

  •       Magas technikai tudás
  •       Megbízhatóság
  •       Foltmentes- szép kilátás
  •       Elégedett bérlők
  •       Diszkrét munkavégzés

Referenciák közt szerepel a Paskál lakópark, Pázmány Péter egyetem, Melba étterem, és a Bank Center.

Az ipari alpinista ablaktisztításra munkadíjunk: 320 Ft/ nm+ Áfa- tól (az ár csak tájékoztató jellegű, mivel nagymértékben függ a kikötési pontoktól, és a megközelíthetőségtől!)

Miért bizonytalankodna?

Több ezer négyzetméter ablaktisztítás van már mögöttünk, és elégedett megrendelőink ismét minket keresnek fel a féléves takarítások miatt.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com