Ereszalj festése biztonságosan: ezt az 1 dolgot kell tudnod

 

Mint mindent a ház körül, az ereszalj festését is be kell iktatni párévente, hogy a homlokzat kulturáltan nézzen ki és jó érzés legyen minden nap hazamenni. De hogyan lehet ezt balesetveszély nélkül megoldani? 

A válasz: sehogy. Lehet bármilyen magas a létrád, rögzítheted magad bárhova, ha nem ezzel foglalkozol napi szinten, akkor ezernyi apró veszély leselkedik rád ereszalj festése közben, amire nem számítasz. Megszédülhetsz, megbillenhet a létra, lehet, hogy darázsfészekkel találkozol az eresz alatt, hirtelen mozdulatot teszel és leesel… Még rosszabb a helyzet, ha nincs megfelelő méretű  létrád, és az ablakból kilógva próbálod megoldani, vagy McGuyver módszerekkel felteszed a létrát egy asztalra, állványra… Arról pedig ne is beszéljünk, hogy társasház esetén az ereszalj festése házi módszerekkel kivitelezhetetlen. 

Az ereszalj festésére egyetlen biztonságos megoldás van: hívj profikat, akik nap mint nap ezt csinálják!

Ereszalj festése: bevetésen az ipari alpinisták 

Családi házaknál esélyes, többemeletes épületek, társasházak esetén egészen biztos, hogy szükséged lesz egy profi csapatra. Ipari alpinistákra, akiket nem bizonytalanít el a szédítő magasság, rendelkeznek a megfelelő technikával, felszerelésük mindig bevizsgált és megfelel a célnak. Akik egyformán profik a magasságok meghódításában és az ereszek karbantartásában. 

Időről-időre érdemes egy profi csapattal ellenőriztetned a tetőt és az ereszt a fejed felett, még akkor is ha vannak egyéni megoldásaid, vagy első látszatra úgy tűnik, hogy minden rendben.

Az ereszalj festése extrémsportnak számít!

Akármilyen hihetetlen, az ipari alpinizmus bőven felér egy extrémsporttal, sőt tulajdonképpen túl is szárnyal rajta: a világ egyik legveszélyesebb szakmáját űzzük. A kockázat, amit vállalunk, a szakszerű tudásunk , a rutinunk és az első osztályú felszerelésünk ellenére sem csekély. 

Természetesen mindent megteszünk, hogy csökkentsük a veszélyforrásokat, minden vonatkozó szabályt betartunk, ahogy a szolgáltatásainkat is a törvénynek előírt módon hajtjuk végre. Farkasszemet nézünk a veszéllyel, akárcsak kollégáink a hegyek között. Hiszen „hegy”mászók vagyunk mi is, csak nem a természetet járjuk, hanem a civilizáció dzsungelét hódítjuk meg, a lakott területek épített magasságait. 

Ereszalj festése a mi alpinistáinkkal

Kollégáink kiválasztásakor odafigyelünk arra, hogy ne csak a rutinmunkákban, hanem a legnehezebb körülmények között is feltalálják magukat. Minden helyzetben megtalálják a megfelelő módját annak, hogy a legjobban passzoló technikát alkalmazva biztonságosan, hatékonyan rakják rendbe az ereszt – legyen szó az ereszalj vagy az ereszcsatorna karbantartásáról, festésről, javításról, lambériázásról. Az ipari alpinizmusban nincs olyan, hogy egyszerű rutinfeladat, minden esetben számolnunk kell a veszéllyel és a váratlan helyzetekkel is.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a szükséges speciális munkaeszközöket rendszeresen ellenőrizzük, a legkisebb hiba esetén azonnal cseréljük – hiszen szó szerint az életünk függ tőle. 

Az ereszalj festése során garantáljuk a gyors és alapos munkavégzést, megfizethető áron.

Ha aktuális a feladat, ne mássz a létrára, hívj inkább minket:

(+36) 20 9209012

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com