Kizártad magad a lakásból?

Klímát szereltetnél fel vagy megjavíttatnád az ereszcsatornát?

Létezik egy fantasztikus módszer, amivel rengeteg probléma oldható meg egyszerre: hívj ipari alpinistákat, vagyis minket!

Lételemünk a magasság, biztonsággal mozgunk odafönt, és mivel szakemberek vagyunk, a ránk bízott feladat miatt sem kell aggódnod!

Mit jut eszedbe, ha meghallod az ipari alpinizmus kifejezést?

Jó eséllyel az üvegfalú toronyházak oldalán kötélen lógó pókemberek, akik ablakmosást, vagy szerelést imitálva halálra rémítik a lent mászkálókat. A legtöbben ugyanis ezt gondolják, és a rémisztgetést kivéve nem is tévednek nagyot: az egyik tevékenységünk ugyanis éppen ez.

Mivel a nagyvárosokban rengeteg a magas épület, sokszor előfordul olyan helyzet, amikor nincs más megoldás: kívülről kell felmászni és kijavítani, amit elromlott.

Az ipari alpintechnika veszélyes munka, ezért nem végezheti akárki, nekünk is szigorú szabályoknak kell megfelelnünk. Ugyanakkor, mivel szenvedélyünk a mászás, ez sosem okoz gondot, hiszen odafent ugyanolyan otthonosan mozgunk, mint lent a földön.

Szolgáltatásainkat nem csak felhőkarcoló- tulajdonosok szokták igénybe venni: kevesen tudják, de az ipari alpintechnika a mindennapi átlagember életében is szükséges lehet.

Milyen helyzetekben lehet szükséged ipari alpinistára?

Segítségnyújtás
: Rengeteg olyan helyzet van, amiben tudunk neked segíteni: ha például kizártad magad a lakásból, mi egy nyitva hagyott ablakon vagy a tetőn át is be tudunk menni a házba, és segítünk, hogy újra birtokba vedd az otthonodat. Vagy szívesen lehozzuk a cicát is a fáról – a legendákkal ellentétben ez ugyanis nem a tűzoltók feladata:)

Veszélymentesítés: A heves nyári viharok gyakran okoznak károkat: letépik az ereszt, megbontják a tetőt vagy a vakolatot. Ilyenkor azonnal el kell kezdeni a veszélytelenítést; ezt is bátran ránk bízhatod.

Apró-cseprő szolgáltatások
:Ha nincs veszély, viszont ideje lenne kitisztítani vagy megjavítani az eltömődött ereszcsatornát, megerősíteni a kéményt, ellenőrizni az elektromos vezetékeket, vagy felszerelni a falra a klímát, akkor jársz a legjobban, ha olyasvalakit hívsz, aki nem fél a magasban, ugyanakkor szakember is.

Ne kockáztasd az életed az asztalra állított létrán állva!

 

alpintechnika
Ablaktisztítás: A magas irodaházak ablakai gyakran nem nyithatók, de ugyanez a helyzet a lakótelepek folyosóablakaival is: ezeket csak kívülről lehet megtisztítani.

 

Az ablaktisztítás egyébként már-már a klasszikus szolgáltatások közé tartozik, ez gyakorlatilag a fő tevékenységünk.
Reklám- és dekorációszerelés
: A házak oldalán sokszor találhatók reklámok, óriásplakátok. Ezeket is mi szoktuk cserélni, ugyanúgy, ahogy például a magasban függő karácsonyi dekorációt, az izzósorokat, csillagokat és szánokat.

Mindezeken túl télen hó-és jégmentesítést is végzünk, hogy ne kelljen a tetőről lezúduló lavinától vagy méteres jégcsapoktól tartanod, de hostess-és fotószolgáltatásokat is vállalunk, amitől garantáltan leesik majd a vendégeid álla (elvégre nem mindenkinek vannak magasból készített eseményfotói!).

A megbízhatóság nálunk ugyanolyan fontos, mint a gyorsaság és a pontosság, pláne ha magaslati munkálatokról van szó. Odafönt ugyanis a legkisebb hiba is végzetes lehet, számunkra ezért a precizitás és az alapos, körültekintő munkavégzés nemcsak elv, hanem alapkövetelmény.

Sokszor előfordul azonban, hogy a szakember mindenféle indokokra hivatkozva órákat késik a megbeszélthez képest, ami nemcsak kellemetlen, de bosszantó is: nem mindenki ér rá egésznap várni. Hogy ezt elkerüljük, mi úgy szervezzük a napjainkat, hogy mindig pontosak legyünk.

Az ipari alpintechnika tehát már nem luxus, hiszen rengetegféle feladatot biztonsággal el tudunk végezni.

Ha a magasban akad dolgod, ne vívódj sokat, hívj minket!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com