Arról már korábban írtunk, hogy az ipari alpinisták nem csak magas irodaházaknál, hanem akár az otthonok körül is tudnak segíteni, például az esőcsatorna kitisztításában.

A kérdés, ami ilyenkor mindenkiben felmerül: mennyi az annyi?

 

Alpintechnika, mit ér meg?

 

Meg tudom én ezt fizetni?

Ma mesélünk egy kicsit az alpintechnika árakról…

Az alpintechnika ára sokban hasonlít a kenyér árához: ahány bolt, annyi ár, és egyben annyi „tartalom” is. Más az ára a hipermarketben a vekninek, mint egy kézműves pékségben a kenyérnek, és persze a tapasztalt vásárló azzal is tisztában van, hogy a minőség, a beltartalom, az íz sem lesz ugyanaz. A fél kiló azonban mindenhol fél kiló, maximum a mérete más, attól függően, hogy a fél kilóban mennyi a kenyér, és mennyi a hozzáadott levegő. Ám míg a pék ismeri az összes kenyértípust, amit készít, a hipermarketben lehet, hogy rossz vonalkódot tesznek a veknire, és a pénztárnál más árat mondanak, mint ami ki volt írva.

Hasonlóan van ez az alpintechnikai árakkal is: más árajánlatot ad egy cég, amelyik ki se megy felmérni, és összecsapja a munkát, és más árat az a vállalkozás, amelyik már az első telefonhívásnál teljes körűen kikérdezi az ügyfelet az igényekről, terepszemlét tart, mielőtt árajánlatot kapna, pontosan érkezik, feltakarít maga után, és felhívja a figyelmet a további javítandókra, még mielőtt az ügyfél nyakába hullana a vakolat az emeletről. Persze lehet, hogy ezt a szolgáltatást a silány cég is elvégzi – csak nem biztos, hogy az előzetesen ígért ár mindezt tartalmazza.

Az alpintechnika áraknál pedig van még néhány befolyásoló tényező, ami a kenyereket nem zavarja: a feladat típusa, a magasság, hozzáférhetőség, az idő, amit a munkára kell szánni…

Telefonon nem tudunk árat mondani, mivel a kötél kikötése nagyban befolyásolja az árat. Van amikor a kiépítés tízszer annyi idő, mint maga a munka…

Budapesten ingyenes helyszínbejárással próbálunk segíteni Neked!

Alpintechnika árak

 

Mit spórolsz az alpinetchnikával?
A lényeg tehát az, hogy a legtöbb apintechnikával foglalkozó cég oldalán nem találsz „árak” oldalt, vagy ha mégis, azok csak hozzávetőleges listaárakat tartalmaznak.

Ez kiindulási pontnak nem rossz, de vedd figyelembe, hogy ez nem végleges ár!
Ahhoz, hogy pontosan tudj kalkulálni, egyedi, személyre szabott árajánlatot kell kérned.
Ezután egy felmérés következik, ami lehet több lépcsős: lehet, hogy a cég telefonon, vagy emailben feltesz néhány kérdést a munkával kapcsolatban, és valószínűleg helyszíni szemlére is szükség lesz.
A cég ezután ad árajánlatot – azt, hogy milyet kell adnia, és mit kell nézned az árajánlaton, lentebb kifejtjük

Ha elfogadtad az árat, akkor az előre egyeztetett feltételek mellett megkezdődhet a munka. Figyelj oda, hogy tényleg az történjen, és annyiért, ami az árajánlatban szerepel!

Mit kell tartalmaznia az alpintechnika árajánlatnak?

Emlékszel még a kenyeres példára?

A legolcsóbb ár nem mindig a legjobb: több olyan dolog is hiányozhat belőle, amit később a cég plusz pénzért végez el, vagy neked kell megoldanod.

Egy jó alpintechnikai árajánlat tartalmazza:

  • A gyors felmérést – mi például a megkereséstől számított 24 órán belül a helyszínen vagyunk
  • A szakszerű szerelést és kivitelezést – ez ugyebár alap
  • A megfelelő eszközöket és alapanyagokat – ugye nem neked kell beszerezni a köteleket és a seprűt?
  • A takarítást – mi például büszkék vagyunk arra, hogy mindig tiszta, rendezett terepet hagyunk hátra, nem kell külön takarítócéget is megbíznod

És ami az egyik legfontosabb: felelősségbiztosítást!

Ha bármi baleset történik, vagy kár esne az épületben, vagy egy ház előtt álló autóban – ami nagyon-nagyon ritka eset, de nem zárható ki teljesen – a felelősséget teljes egészében mi vállaljuk.

Bár az árajánlatban ez nem szerepel, de érdemes megkérdezni, hogy a választott cég elég gyorsan és hatékonyan dolgozik-e: hány órát vesz majd igénybe a munka?

 

Ha például egy vakolatjavításhoz le kell zárni a járda egy szakaszát, egyáltalán nem mindegy, hogy 2 óra, vagy 2 nap alatt végeznek.  Hiszen ezért Te fizeted a közterület használat borsos díját!

 

Nálunk kérhetsz SOS kivitelezést, vagyis akár 3 órán belül elvégezzük a kért feladatot!
Kattints ide, és kérj személyre szabott árajánlatot!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com