JOGI NYILATKOZAT

Jelen weboldal teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

Jogtulajdonos:

Secret and Climbing Hungary Kft.

Székhely: 1041. Budapest, Görgey A. u. 2.

Adószám: 24773700-2-41

Cgj: 01-09-181615

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-80080/214

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A weboldal tartalma a szerző neve és a forrás megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 20 000 Ft  szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A weboldalakon kezdeményezett regisztráció a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalakat üzemeltetőtől elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az  üzemeltetőnek és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a weboldal regisztrált felhasználóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, melynek értelmében amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A kezelt adatok köre

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja. A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: vezetéknév, a megrendelő cég vagy magánszemély vagy egyéb szervezet neve és számlázási címe, telefonszáma.

Az adatkezelés célja

Az adatokat hírlevél küldésére, saját, illetve esetekként partnercégeink ajánlatainak küldésére használjuk. Csak engedély alapú e-mail marketinget végzünk.

Az adatkezelés időtartama

A fentiekben meghatározott adatokat az adott felhasználóról az önkéntes regisztrációtól számítva az önkéntes leiratkozásig kezeljük. A felhasználó által kezdeményezett és végrehajtott leiratkozás automatikusan törli a regisztrált felhasználó adatait rendszerünkből, leiratkozás után az egykori felhasználó nem kérheti visszamenőlegesen jelen weboldal üzemeltetőjétől, hogy a korábban kezelt adatiról számára tájékoztatást adjon, mivel azok a leiratozás után visszavonhatatlanul törlődnek.

A weboldal tartalma

A blog hozzászólások, pingbackek, trackbackek a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a jogtulajdonos felelősséget nem vállal.

Jelen weboldal WordPress tartalomkezelő rendszerrel készült.

A weboldalon látható fotók licence

Az illusztrációkhoz használt képek tulajdonjoga a weboldal üzemeltetőé, azok bárminemű használata, másolata csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Adatkezelési tájékoztató

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com